Billig flyverdragt – Hvad skal du vælge?Skyd ungernes vinter i gang med det rigtige overtøj, så de kan boltre sig udenfor uden at blive våde eller kolde. Hvis det er, eller tilnærmelsesvis kan siges at være, din ambition, kan du jo passende vælge at tage udgangspunkt i nogle af de materialer og mærker, som du selv har gode erfaringer med at bruge, når du bevæger dig rundt i naturen.

Det, der virker for dig, kan jo ske at fungere for dit barn også. Især når det kommer til det med at holde dig selv tør. Der findes et hav af billige flyverdragter derude, men hvad skal man så vælge?

Vælg den rigtige flyverdragt

Det er en kombination af flere lag tøj, der er udsalgsgivende, men det vigtigste lag er alligevel det inderste, som fører sved og fugt væk fra din krop og dermed holder dig tør. Her er merinould et uovertruffet materiale, som du, hvis du har investeret lidt tid og kræfter i at finde det bedste udstyr til dig selv, sikkert kender rigtig godt i forvejen.

Det er lækkert og let, og det sidder tæt til kroppen, uden at det føles omklamrende og snært. Og ungerne behøver ikke nødvendigvis alle de tre lag, du kender fra skiferien, for at klare sig i den danske vinter, som alt andet lige ikke ret tit kræver lige så meget af påklædningen, som Alperne eller de nordiske fjelde i vores nabolande gør. Så lad merinoulden agere inderste lag og brug en flyverdragt som yderste lag eller skallag. Så er der ingen fare for, at dine børn fryser, når de udnytter den forhåbentlig fantastiske danske vinter.

Dog kan man være heldig at finde lækre flyverdragter fra eksempelvis Didriksons eller Isbjörn på tilbud eller udsalg og dermed spare gode penge.

Find en god men billig flyverdragt her!

Share

One Response to “Billig flyverdragt – Hvad skal du vælge?”

  • Alle børn fortjener en flyverdragt til de kolde dage — 3. marts 2014 @ 09:08

  • RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

    Leave a reply