Billige luftmadrasser i alle tykkelser og størrelserEn god luftmadras (foto: eventyrsport.dk)

En god luftmadras (foto: eventyrsport.dk)

Nu skal du eller din gæster aldrig mere frygte ikke at sove godt, for med den rette luftmadras sover du næsten lige så godt som i en seng. Der findes et utal af luftmadrasser i mange forskellige tykkelser og størrelser. Der er både luftmadrasser til en person og til to personer. Nogle luftmadrasser er geniale til at campere med, fordi de er ultralette og derfor hverken vejer eller fylder noget særligt. Andre luftmadrasser fungerer perfekt til overnattende gæster og er let at pakke sammen igen, når de er taget hjem igen.

 

Lidt hyggeligere med en madras på teltturen

Det smarte ved en luftmadras er, at den er nem at tage med sig, hurtig at pakke sammen igen og så er den billig. Og selvom luftmadrasserne er billige, så er kvaliteten stadig i top. De fleste luftmadrasser koster et par hundrede kroner og er en langt billigere løsning end at købe en seng til gæsterne. Når du tænker på en luftmadras, husker du sikkert følelsen af, at lungerne er ved at springe, når du skal puste luftmadrassen op. Det behøver du slet ikke bekymre dig om, for næsten alle luftmadrasser kan også pustes op med en pumpe. Faktisk kræver nogle luftmadrasser at blive pustet op med pumpe, da de det ellers kan ødelægge luftmadrassen.

 

Luftmadrasser med dun kræver en pumpe

Det er især dun luftmadrasser, der ikke tåler, at man selv puster luftmadrassen op, da dunene bliver ødelagt. Til nogle luftmadrasser hører der er en pumpe til, men andre gange bliver du nødt til at købe en pumpe ved siden af. Der findes både fodpumper og pumper, der bruger strøm. Hvis du skal ud at campere er det derfor smartest at have en fodpumpe, da det kan være svært at finde elektricitet ude i en skov eller på en strand.

Hvis du vil vide mere om billige luftmadrasser, så klik her

 

Se mere her:

Gå vandreturen i møde med letvægts soveposer

Telt er perfekt til dig, som nyder det fri

Share

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a reply