En vandrerygsæk er feriens bedste og smarteste redskabFiled under : Rygsæk
Du kan stort set få det hele med i en vandrerygsæk (foto eventyrsport.dk)

Du kan stort set få det hele med i en vandrerygsæk (foto eventyrsport.dk)

Der er noget helt særligt over at pakke sin vandrerygsæk. Det er selve forventningens glæde, der spiller ind. Den er noget helt særligt, og kan være med til at gøre en klart til endelig at komme ud af betonjunglens egen logik og ud i det naturlige miljø, vi alle har vores udspring i. En vandrerygsæk er en smart genstand, der har plads til meget uden at genere kroppen, når man skal være aktiv. Den aktive ferie kræver lidt andre redskaber end den gængse charterferie, og derfor er en vandrerygsæk og et meget smart værktøj at have med sig på ferien, når det er, at man skal ud og opleve den store verdens mange muligheder.

Giver bevægelsesfrihed og muligheder

Med en vandrerygsæk har man sin bevægelsesfrihed intakt. Det er det vigtigste. Uden bevægelsesfriheden ville det være svært at være på en aktiv rejse: En aktiv rejse er alle de oplevelser, der kommer af, at man selv tager stilling og handler. Med en vandrerygsæk får man lov til at gå ned langs alle de stier, man har lyst til. Det handler om at være fri, og mærke, hvordan friheden byder på nye oplevelser. Med friheden kommer mennesket i kontakt med sig selv, og med en vandrerygsæk er kontakten fundamentalt sikret, idet at bevægelsesfriheden er sikret.

Redder dagen

Så skal man ud og se noget andet, end det man er vant til, kan det være, at en vandrerygsæk kan være det middel og redskab, man har brug for, inden man tager af sted. De fås i hvert fald i mange størrelser og typer. Til de lidt større ferier, og så også til de kortere ture ud i feriernes store mulighedsparadis. En vandrerygsæk tager hånd om en, mens man går med sved i panden og trætte ben. I sådanne tilfælde priser man sig lykkelig, at kiloene er blevet fordelt sundt i vandrerygsækken.

Share

One Response to “En vandrerygsæk er feriens bedste og smarteste redskab”

  • Ergonomiske vandrerygsække er essentielle i vildmarken — 28. april 2014 @ 08:55

  • RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

    Leave a reply