Et camping telt forbinder mennesket med naturen om sommerenFiled under : Telt
Kom ud i naturen! (foto eventyrspor.dk)

Kom ud i naturen! (foto eventyrspor.dk)

Det at campere er en noget undervurderet og hyggelig ting at gøre. Når man camperer, har man fødderne solidt plantet i den jord, natur og verden, man har sat sig for at udforske. Det er som om, at campingoplevelser af den grund altid har en slags tyst sandhed over sig. De praler ikke med, hvor store eller vilde de har været. Tværtimod er de bare bevidst omkring den særlige sans eller ånd, som de luller de inviterende med ind i.

Sikkerhed først

Et godt camping telt er vigtigt, hvis gerne man vil ud og opleve moder natur på nært hold uden at blive stukket af myg eller ramt af de værste skybrud. Især i Danmark og i Europa generelt har der de senere år været en stigning af regn og skybrud. Så det er nok en god ide, hvis gerne man vil på en sikker teltferie at anskaffe sig et camping telt, som holder hele vejen derud og så hjem igen. For man ved sjældent, hvornår regnvejret melder sig, og i hvilken karakter det gør.

Med plads til sig selv

Et camping telt skal have plads til hele familien. Hvis man er en familie, der tager afsted, er det meget rart med to kabiner og så en midterkabine, der kan fungere som en slags stue. Den ene kabine kan være til forældrene og den anden til børnene. Om morgenen kan man mødes under teltdugens halvtag, hvis vejret er godt, eller man kan vide sig sikker inde i teltets midterkabine. En camping ferie er en intim og jorbunden måde at komme i kontakt med naturoplevelserne på. Det giver med andre ord luft og rum til fordybelse for familien i hinanden og i omgivelserne. Det er sådan, at man bedst slapper af og finder hinanden væk fra den hektiske hverdags betonjungle af indfaldsveje og elevatorer.

Se på camping telt i alle størrelser her.

Share

One Response to “Et camping telt forbinder mennesket med naturen om sommeren”

  • Med et telt Outwell bliver campinglivet komfortabelt og nemt — 11. september 2014 @ 11:58

  • RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

    Leave a reply