Gå vinteren varmt i møde med en ny lækker vinterjakkeFiled under : Jakker
Køb en lækker ny vinterjakke (foto eventyrsport.dk)

Køb en lækker ny vinterjakke (foto eventyrsport.dk)

Forkæl dig selv i den kommende vinter. Invester i en ny, smart og lækker vinterjakke, som i modsætning til mange ude på markedet, rent faktisk formår at holde dig varm om vinteren. At kunne holde sig varm om vinteren er essentielt for at undgå sygdom. Vidste du at en vinterjakke begynder at miste sin effektivitet efter nogle sæsoner? Nej? Men det gør den. Derfor kan det være en god idé at skifte sin vinterjakke ud i ny og næ.

Hvornår skal det dét rigtige tidspunkt at købe?

Vintermoden er kommet på gaden, så det handler om at være hurtigt, hvis du vil kunne vælge blandt det store udvalg. Mange mennesker tror fejlagtigt at vinterjakkerne først kommer i butikkerne til oktober måned, men i langt de fleste tilfælde, begynder jakkerne så småt at ankomme sidst i august. Hold øje med tilbuddene fra butikkerne, du kan være heldig at gøre et kup. Det er nemlig nu jakken skal købes. Køber man tidligt får man mulighed ofr at vælge blandt det store udvalg. Køber man først når kulden er ankommet til Danmark er udvalget allerede formindsket væsentligt. En tredje mulighed er udsalgsperioderne – ofte findes vintertøj på udsalg i januar og juli. Men udvalget er småt, så afgør med dig selv, hvor længe du tør vente med at købe din jakke.

Dame vinterjakker 2014-2015

Denne vinters farver har du måske set fra sidste års vintermode – og det er ikke så mærkeligt, for den går nemlig igen. De mest populære farver er marineblå, petroleum, bordeaux, karry gul og army grøn – udover sort og koksgrå selvfølgelig. Men der er flere ting man skal vælge ud fra end farven. En dame vinterjakke tager forbehold for kropsfacon og funktionalitet. Skal jakken sidde til og fremvise dine former, eller foretrækker du at gemme formerne lidt væk? Skal jakken være lang eller kort? Med eller uden hat? Hvad præcist er dit behov? I hvilke situationer skal du bruge jakken og herefter – hvilket materiale skal jakken være lavet af? Hvilket mærke skal jakken være? Sherpa, Tierra, Helly Hansen, 66o North, Didriksons, Fjällräven, Haglöfs, Merrell, The North Facem Vaude eller Yeti?

Se det store udvalg af dame vinterjakker hos Eventyrsport

 

Læs meget mere om vinterjakker:

Lækre, billige vinterjakker kan gøre din vinter forunderlig

Share

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a reply