Køb shorts mænd i den rigtige stilFiled under : Beklædning, Herre, Tøj
Fine herre shorts (foto: eventyrsport.dk)

Fine herre shorts (foto: eventyrsport.dk)

Når sommeren er over os, og temperaturen stiger til sydlandske højder, er det uudholdeligt at have lange bukser på. Derfor er det nødvendigt med et par shorts, som man kan lide at have på, men shorts til mænd kan fås i et uendeligt antal modeller. Her får du lidt inspiration til de forskellige slags, og hvad du skal vælge.

Vælg et par shorts til mænd til et bestemt formål

Selvom der findes mænd, der bruger det samme par shorts til alle lejligheder, er der lidt mere stil over at have nogle bestemte shorts til forskellige formål. Dyrker man sport, er det vigtigt med nogle shorts, der er lette at have på og fremstillet i et svedtransporterende materiale, så man kan holde kroppen tør. Dog er der ofte ikke lommer i disse shorts, og de kan derfor være lidt irriterende at bruge til hverdagsformål. Her kommer moderne shorts ind i billedet. Man kan få moderigtige shorts i mange slags stof, men de mest populære er nok de klassiske denimshorts. Her behøver der ikke være tale om shorts, der ligner et par gamle cowboybukser klippet op til over låret. Tværtimod kan man få herreshorts i denim, der kan bruges til pænere formål, og man kan ofte få et par shorts, der både kan bruges til vandreture, aktivt friluftsliv og restaurantbesøg, når man er på ferie sydpå.

Find et par herreshorts til det aktive udeliv

Endelig er der selvfølgelig også shorts til mænd, der har hang til et aktivt friluftsliv. Disse shorts til mænd er ofte en kombination af sportsshorts og arbejdsbukser, og de bedste af dem er fremstillet i et materiale, der kan holde kroppen tør, men som samtidig kan holde til stort slid. Med disse shorts får man altså et par slidstærke herreshorts med masser af lommer, der ikke lige går i stykker.

Se et udvalg af shorts mænd her

Find flere shorts på tilbud her:

Herre shorts med stort H i Herre

Smarte knickers til sporty mænd med god smag

Share

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a reply