Køb The North Face online og oplev kvalitetenFiled under : Beklædning, Online Tilbud, Tøj
North Face rygsæk (foto: eventyrsport.dk)

North Face er et super gdt mærke (foto: eventyrsport.dk)

The North Face er mest kendt for at producere en række alsidige og versatile produkter, perfekt til brug af hikere og trekking entusiaster. Produkterne har sit fokus på holdbarhed og kvalitet og er derfor produceret af slidstærkt materiale, der er både vandafvisende og åndbart. Selve materialet, der er brugt i produktionerne er af høj kvalitet og lever op til den høje standard sat af The North Face.

Alt hvad man mangler fra The North Face online

I sortimentet fra The North Face finder du utroligt mange forskellige produkter. Base Camp Duffel serien af solide tasker, er rummelige og komfortable at bære, det gør dem perfekt til de lange hiking ture i naturen. De kan fås i forskellige størrelse og farver, alt efter behov. Base Camp Travel er en lidt mindre model, velegnet til mindre rejser. Du finder også skuldertasker og rygsække i sortimentet af tasker.

I sortimentet af jakker finder du fleecejakker, regnjakker, dunjakker, trenchcoats, dunveste og 4-i-1 jakker. Jakkerne forhandles i farverne; grå, army grøn, lilla, blågrå, lyseblå, sort, koboltblå og smaragdgrøn. Jakkerne fås til mænd, kvinder og børn. Alle jakkerne er produceret med optimal bevægelsesfrihed, slidstærkt materiale og med fokus på vandafvisende funktioner.

I sortimentet finder du ligeledes halstørklæder af uovertruffen kvalitet – vamsede og tykke, så de holder godt på varmen. Derudover også nogle praktiske vandresko i flotte farver, små rullekufferter, handsker velegnet til skiferien samt herreshorts, damebukser og skibukser. Udvalget er enormt og til absolut rimelige priser – du finder endda rigtig gode tilbud på nedsatte varer, så det er værd at holde øje med sortimentet.

Køb The North Face online her

Find mere North Face her:

North Face tasker er tidsløse

Når der er North Face udsalg kan alle være med

Share

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a reply