Smarte knickers til sporty mænd med god smagFiled under : Beklædning, Herre, Tøj
Køb bukser der må gå i stykker (foto eventyrsport.dk)

Anskaf dig nogle lækre knickers (foto: eventyrsport.dk)

Knickers er en lang shorts, som går ned over knæene og stopper midt på læggen. Nogle knickers kaldes også trekvart-shorts eller –bukser. Ideen med modellerne er det samme: Det er en buks til når solen kigger frem, men det ikke helt er godt nok vejr til, at man kan hoppe i et par shorts. Med et par knickers tager du altså lige forskud på sommerglæderne eller klemmer lige den sidste varme ud af efterårssolen.

I denne tekst kan du læse om knickers til mænd. Det er ikke de fine, hvide knickers i sarte stoffer, men de smarte, sporty og nogle gange også praktiske knickers, som du kan læse om her. Det er altså knickers til dig, der gerne vil have nogle, der eksempelvis er lette i rygsækken, er sporty i looket eller er super komfortable.

Forskellige knickers til mænd

Der findes naturligvis mange slags knickers. Her er en lille liste over de forskellige slags:

– Knickers med lommer: Skal du på fisketur? Så skal du da have et par knickers på  med masser af lommer til alle de ting, som man lige skal have med på sådan en tur.

– Hurtigtørrende: Når man er på ferie, er der ikke altid tid til at få vasket og tørret – her er et par hurtigtørrende shorts helt perfekte.

– Komfortable: Knickers skal være rare at have på. Det bliver de bedst, hvis de passer. Sørg for at finde et par knickers i de rette mål. De kan du både få hjælp til i  butikkerne eller måle dig til, hvis du køber knickers over nettet

Alle de nævnte knickers og mange, mange flere typer kan du finde hos Eventyrsport

Se mere her:

Herre shorts med stort H i Herre

Køb The North Face online og oplev kvaliteten

 

Share

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a reply