Telt er perfekt til dig, som nyder det friFiled under : Outdoor, Telt
Et godt telt fra Outwell (foto eventyrspor.dk)

Et godt telt fra Outwell (foto: eventyrspor.dk)

Der er noget fascinerende over et telt. Man slår det op og vupti – så har man en lille bolig, hvor man kan opbevare sine ting og sig selv. Nogle forbinder uden tvivl teltet med noget primitivt – og det er sikkert med god grund. Hvem har ikke prøvet at overnatte i et slidt, gammelt telt, hvor regnen fossede lige igennem?

Heldigvis er virkelighedens teltmarked langt fra sådan. Teknologien har gjort højtudviklede telte til en realitet, og en telttur behøver slet ikke at være primitiv. Medmindre det er det, man godt kan lide ved at sove i telt naturligvis.

Andre forbinder sikkert teltet med en særlig hygge. Og det er med mindst lige så god grund. Der er nemlig noget helt særligt ved at overnatte i et telt. Og hvis du godt kan lide natur og frisk luft, bør du prøve en telttur. Det giver nemlig udendørsoplevelsen et nyt særligt aspekt.

Få hele oplevelsen med

Hvis du kan lide at færdes i naturen, kan du sikkert nikke genkendende til glæden ved at følge med i naturens udvikling. Det gælder lige fra de forskellige årstider til dagens udvikling med flotte solned- og opgange. Du plejer måske at pakke sydfrugterne og tage hjemad om aftenen – hvad end det er på hotel, campingvogn eller bare hjem fra en dagsudflugt. Men du snyder dig selv for det halve af oplevelsen.

Hvis du i stedet vælger at slå telt op, får du det hele med. Du kan følge med i dine omgivelser på helt ny vis. Måske bliver du overrasket over, hvor mange lyder der egentlig er. Måske bliver du overrasket over, hvor stille der i virkeligheden er. Måske sover du meget bedre i den friske luft.

Under alle omstændigheder tilføjer en overnatning i telt noget helt særligt til oplevelsen. Hvad enten du er på vandretur, ferie, kanotur eller dagsudflugt. Du får det hele med, når du vælger at sove i telt.

Se et stort udvalg af telte her

Se flere gode telte her:

Med et telt Outwell bliver campinglivet komfortabelt og nemt

Et camping telt forbinder mennesket med naturen om sommeren

Share

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a reply