Teva Terra Fi 3 er klassikeren inden for sandalerFiled under : Beklædning, Fodtøj, Sandaler
Der findes gode sandaler til alle (foto eventyrsport.dk)

Du bliver aldrig træt af Teva sandaler (foto: eventyrsport.dk)

Sandalernes Rolls Royce får man helt lyst til at kalde Teva Terra Fi 3. For Teva Terra Fi 3 er klassikeren inden for sandaler. Teva var et af de første mærker, der lavede sandaler, som sad så godt på foden, at man kunne vandre i dem og samtidig kunne holde til at blive våde. Dengang var det en revolution, men i dag kan ingen forestille sig at rejse uden et par Teva Terra Fi 3 sandaler.

Teva Terra Fi 3 er fantastiske at have på, da sandalerne har en dejlig og komfortabel fodseng, som støtter fødderne og giver stabilitet i mange timer. Derudover har sandalen en Shoc Pad stødabsorbering, som gør, at du ikke får ondt i ryggen, når du har sandalerne på.

De polstrede remme gør, at sandalen sidder ordentligt på foden. Ingen aktiviteter er for vilde til Teva Terra Fi 3. Derfor er sandalen også ideel til stranden, rejser i udlandet eller til at vandre i fjelde.

Teva Terra Fi 3 er både til mænd og kvinder

Oprindeligt fandtes Teva Terra Fi 3 ikke i så mange farver. I dag kan du få sandalen i alverdens farver og mønstre. Sandalen fungerer både til mænd og kvinder og laves derfor også med blomster til kvinder og i mere mørke farver til mænd.

Det betyder dog ikke, at mænd ikke kan købe et par Teva Terra Fi 3 i blomster, da det er en unisex model og kan derfor bruges af mænd og kvinder i alle aldre. Sandalen er en klassiker på grund af dens tidsløse og enkle design, der gør det til en investering for livet at købe et par Teva Terra Fi 3 sandaler.

Hvis du vide mere om Teva Terra Fi 3, så klik her

Find andre gode tilbud på sandaler her:

Køb sandaler på udsalg i god tid

Gå sommeren i møde med et par sandaler fra Ecco

Share

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a reply