Tre gode bud på bukser til herrer der er moderne netop nuFiled under : Beklædning, Bukser, Herre, Tøj
bukser til mænd (foto: eventyrsport.dk)

Smarte herre bukser (foto: eventyrsport.dk)

Tøjmode skifter konstant, og der kommer som regel mindst to kollektioner hvert år fra de store modehuse. Selvom man snakker om årets mode, kan man som regel bruge bukser i mange år, hvis man bare er med på noderne, når der kommer nye modeller. I denne artikel får du tre gode bud på bukser, der er moderne netop nu, men som du vil kunne bruge i mange år frem.

Nutidens bukser til mænd har et strammere fit end nogensinde før

For få år tilbage var det kun piger, der måtte gå i stramme bukser. Ganske vist har man igennem årene kunne se mandlige rockstjerner og filmstjerner have strammere bukser på, men det har indtil nu ikke været mainstream mode for mænd at bære bukser med smalle ben, der sidder tæt på anklerne.

Disse tre modeller af bukser er sikre vindere i dag

Som altid er cowboybukser supermoderne, og de har også fulgt tidens trend med et smalt fit. Samtidig er nutidens bukser i denim også lavet med en lidt højere hoftelinje end tidligere, dog uden at være på højde med bukserne set i serier som 90201 og Melrose Place. En anden slags bukser, der er moderne lige nu, er de nye biker jeans, der har meget til fælles med bukser af denim, da de egentlig også hører under denne kategori. Selvom biker jeans lyder til at være bukser lavet af stramt læder, er de altså fremstillet i denim og har en speciel detalje med ribber på lårene, der giver et enestående, råt look. Sidst, men ikke mindst, er jakkesætsbukser. Disse bukser er pludselig blevet moderne at bære sammen med en simpel t-shirt eller lækre trøjer, og det er med god grund. Bukser til jakkesæt er behagelige at have på og kan bruges både til formelle og mindre højtidelige lejligheder. Med en af disse tre slags bukser er du sikker på at være med på moden.

Find dine næste bukser og få mere inspiration på denne side

Se flere tilbud på bukser her:

Find nye og billige bukser og gå samtidig ikke ned på kvalitet

Bukser skal passe til anledningen og til brugeren

Share

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a reply